100 jaar Maartje

jan 11, 2022

Vrijdag 14 januari is het feest in Dalerpeel. Aan de Wilhelminastraat nummer 10 om precies te zijn. Maartje Wachtmeester, geboren op 14 januari 1922, wordt komende vrijdag 100 jaar.

Een prachtige leeftijd waar we niet zomaar aan voorbij mogen gaan. Begin vorig jaar melde deze media al dat ze de respectabele leeftijd van 99 jaar had bereikt, deze week dus die magische 100.

De Breibergers…

Plaatselijk Belang Dalerpeel wil deze gebeurtenis zeker niet onopgemerkt voorbij laten gaan en regelt een muzikale ode aan mevrouw Wachtmeester. Komende vrijdag, rond 16:45 uur, zal ze verrast worden door de Breibergers met vrolijke muziek. Een en ander is overigens geregeld met toestemming van haar kinderen.

“Dit is een leeftijd die gevierd moet worden. We hadden het graag groter aangepakt, maar door corona is er bijna niets mogelijk”, aldus Hans Wering namens Plaatselijk Belang Dalerpeel. “Een bos bloemen laten bezorgen is wel het minste wat we kunnen doen. Daarnaast hebben we onze plaatselijke muziekvereniging bereid gevonden om voor haar huis, op straat, een muzikale felicitatie te brengen.”

100 seconden applaus…

Hierbij roepen we dan ook de inwoners van Dalerpeel op om deze felicitatie mee te vieren door aanwezig te zijn op vrijdag 14 januari. Het is zeker niet de bedoeling om haar persoonlijk te feliciteren, maar door op gepaste afstand, ook van elkaar, samen te applaudisseren brengen we als dorp een felicitatie over. Zo gauw de Breibergers de laatste noot ten gehore hebben gebracht, willen we haar 100 seconden feliciteren middels een groot applaus.

Felicitatie op afstand…

Wel willen we iedereen verzoeken om lopend te komen, goed afstand te houden tot elkaar en na afloop gelijk weer huiswaarts te keren. Er zullen in die periode foto`s gemaakt worden die weer gepubliceerd worden op deze media. 100 jaar Maartje vieren we even samen!

Namens PBD, alvast bedankt voor uw komst.

O ja, niet doorvertellen natuurlijk. Anders is de verrassing er af!