dec 29, 2023

NKVV presenteert nieuwe hoofdtrainer…

Voor het seizoen `24 -`25 gaat NKVV de samenwerking aan met Jordy Boer. De geboren Dalenaar is 33 jaar en nog steeds woonachtig in Dalen. Hij is getrouwd en vader van twee kinderen.

Tekst + foto`s: Klaas Veldhuis

Als voetballer heeft Boer alle jeugdteams doorlopen waarna hij zo`n zeven jaar in de hoofdmacht van Dalen heeft gespeeld, tot een blessure hem noodlottig werd. Als liefhebber kon hij gelukkig snel de overstap maken naar het trainerschap. En al snel bleek dat hij ook hierin zijn passie kon uitoefenen.

Na een periode trainer van Dalen JO19 en Dalen 2 te zijn geweest, volgde het hoofdtrainerschap bij zondag vijfde klasser DSC `65 uit Dalerveen. De vereniging waar hij de afgelopen vijf jaar als oefenmeester aan het roer stond. Daar stopt Boer aan het eind van het seizoen, overigens in goed overleg, en vervolgt hij zijn loopbaan dus bij NKVV uit Dalerpeel en Nieuwe Krim.

Als trainer-coach heeft Boer de ambitie om door te groeien. Nu in het bezit van UEFA C, wil de ambitieuze trainer zeker verder. Bij de overstap naar zaterdagvereniging NKVV zal hij dan ook de nodige ervaring opdoen. Hij kan bij deze vereniging werken met een jonge, uitgebalanceerde ploeg, welke komend seizoen wordt aangevuld met de overgang van een grote groep JO19 spelers.

Ter ondersteuning voor Boer, is het fijn te weten dat beide elftalleiders Timmer en van der Weide zullen aanblijven bij de eerste selectie. Daarnaast is het voor de trainer een prettige wetenschap dat NKVV van twee naar drie senioren elftallen gaat in het nieuwe seizoen.

Het bestuur wenst Jordy dan ook veel succes en sportief plezier bij NKVV.

Bennie Pol en Jordy Boer ©Klaas Veldhuis, NKVV