TTV De Roppers- Dalerpeel is bezig met de voorbereiding van een touwtrektoernooi voor de “Dorpen, Buurtschappen, Buurt, Wijk en Speeltuinverenigingen” van de Gemeente Coevorden, in totaal 39 stuks.

Het toernooi wordt georganiseerd ter gelegenheid van “25 jaar Gemeente Coevorden”. Het spektakel vindt plaats op het sportcomplex aan de Nassaustraat 30 in Dalerpeel. Wij nodigen bij dezen alle eerder genoemde dorpen en buurtschappen van de Gemeente Coevorden uit om een touwtrekteam samen te stellen. Een team moet bestaan uit 4 dames en 4 heren, die op zaterdagavond 30 september 2023 de strijd met elkaar aan gaan. Aanvang van de wedstrijden is om 19:30 uur. Deze avond is tevens bedoeld om deze prachtige sport te promoten.

De organisatie is dan ook in handen van TTV De Roppers uit Dalerpeel, i.s.m. TTO Drenthe. Zij leveren voor deze avond jury en wedstrijdleiders om het geheel in goede banen te leiden.

Als schoeisel dient men gym/sportschoenen of stevige werkschoenen te gebruiken. Vooral geen voetbalschoenen i.v.m. blessures. De organisatie zorgt voor magnesiumpoeder, waarmee u een betere grip hebt aan/op het touw.

Opgave kan via Email, vóór woensdag 27 september 2023:

anniekguichelaar@hotmail.com of bemtech@hotmail.com

We hopen op veel deelnemende teams.

Uiteraard is publiek ook van harte welkom op 30 september aan de Nassaustraat 30 te Dalerpeel.