Vrijdagavond 13 oktober was de eerste kidsclub 1e jaar voortgezet onderwijs tot 16 jarigen in Dalerpeel.

Best spannend voor het bestuur van dorpshuis De Breiberg. Hoeveel zouden er komen.

Het bestuur had deze activiteit bedacht omdat deze leeftijdsgroep overal buiten de boot lijkt te vallen. Te oud voor de kinderclub, te jong voor de kroeg.

Er kwamen acht kinderen. Een prachtige start. We hebben samen allerlei activiteiten bedacht om samen te doen. De wildste ideeën kwamen voorbij. Van dansen tot stokvechten en van disco tot filmavond. Alle ideeën werden op briefjes geschreven. We hebben ideeën voor een lange tijd.

Allereerst gaan we proberen een spooktocht uit te zetten voor de kinderclub rond Halloween. Of we het rond krijgen is nog niet helemaal zeker want dat is nog een beste klus en we hebben nog maar twee weken om het voortebereiden.

Maar een fantastische start dus voor de eerste groep jongeren die zich zelf in hun eigen app groep “de middelbaren” hebben genoemd.

Lijkt het jou ook leuk om mee te doen? Zowel jongeren als vrijwilligers zijn van harte welkom. Meld je aan bij Wim Martin Scholma, dan houden we je op de hoogte van de komende data en activiteiten. Mailen kan naar: w.scholma64@gmail.com

Oh ja. En dacht je vrijdagavond de 13e, wat is dat toch voor een herrie in het dorp? Dat waren “de middelbaren” die ff een paar potjes verstoppertje gingen spelen in het dorp. Voor geen enkel spelletje ben je natuurlijk te oud. Of te jong!