Cecile Schlepers heeft voor zaterdag 4 juni een familietentoonstelling georganiseerd bij de ijsbaan in Dalerpeel. “Ik kom uit een gezin met elf kinderen die allemaal geboren zijn aan de Berkmeerweg in Dalerpeel.”

Om de honderdste geboortedag van hun moeder te herdenken op 4 juni heeft Cecile haar broers en zussen gevraagd hun creativiteit te laten zien. Hieraan is gehoor gegeven en zaterdag is er van alles te zien op de tentoonstelling: van filmmateriaal tot schilderijen en van keramiek tot woordkunst.

Inmiddels is iedereen uitgevlogen over Nederland en Curaçao. “De ijsbaan is gekozen als locatie, omdat we in de winter vanuit ons huis door het veld naar de ijsbaan gingen om te schaatsen. Er liggen daar mooie, vrolijke herinneringen”, aldus Cecile.

Iedereen is van harte welkom van 14.00 tot 17.00 uur om de tentoonstelling te bekijken en herinneringen op te halen. Een aantal leden van de familie Schlepers is daarbij aanwezig. De ijsbaanvereniging, die het mogelijk heeft gemaakt deze locatie te gebruiken, is present. De bezoekers kunnen in de kantine een hapje of drankje nuttigen.

Een familiefoto uit 1960. De jongste zus staat er niet op, die is in 1964 geboren.