Dalerpeel gaat in de verkoop…

Bewoners die meedenken. Het ideaalbeeld van elke stad of dorp. Zo kwam er onlangs het prachtige initiatief binnen om in Dalerpeel een zogenoemde Garageverkoop te organiseren. In Zweden noemt men het Loppis, In Amerika is het een Garage-Sale en in Frankrijk noemt men het Vide-greniers.

Hier hebben we het over Garage verkoop. Het verkopen van eigen producten gebeurt dan vanuit eigen garage of oprit. De prijzen bepaald u uiteraard zelf. Geen garage ? Geen probleem. Vanuit je tuin mag natuurlijk ook, zolang je maar niet op de openbare weg gaat zitten.

Deze garageverkoop zal dan plaatsvinden op zaterdag 19 september 2020. Het idee is om rond 10:00 uur te starten en tot 14:30 uur de kraam open te houden. Via de Dalerpeel media zal worden bijgehouden wie allemaal meedoen aan deze verkoop. Middels een speciale aanduiding, geleverd namens Dalerpeel.info, zijn de verkoop locaties te herkennen.

Om ook de corona maatregelen onder de aandacht te brengen, zullen we speciale flyers online zetten, welke door deelnemers kunnen worden gedownload en worden opgehangen. Het is een geregistreerd evenement, waarvan melding is gedaan bij de Gemeente.

Lijkt het je leuk om mee te doen, meld je dan aan vóór donderdagavond 17 september 2020, 18:00 uur aan bij Jo Hanneke Soppe, via het mailadres garageverkoopdalerpeel@gmail.com.

Vermeld in de mail je naam, adres en 06 nummer. Op vrijdagmiddag word er dan een deelnemersbordje bij je langs gebracht. Hiermee kun je bezoekers laten weten dat je mee doet.

Op vrijdag zal op de sociale media van Dalerpeel, facebook, website, Instagram en twitter, een lijst met deelnemers worden gepubliceerd. Op die manier kan men, met de lijst in de hand, de verschillende verkoop locaties afgaan. Uiteraard wel allemaal op gepaste afstand van elkaar!

Betalen kan natuurlijk alleen maar handje contantje, als is dat in deze tijd niet de juiste term voor contant afrekenen!