Na de Raamberen zijn er nu de Gluurpieten…

Zoek je mee naar Gluurpiet? Waar zal hij zich verstopt hebben? Je herkent ze aan hun mooie krulharen en hun pietenmuts met een veer erop. Ze hebben zich verstopt achter de ramen van de woningen in Dalerpeel.

Gluurpietenspeurtocht…

De Dorpswinkel organiseert een heuse Gluurpieten Speurtocht. Doe jij mee?

Ze verstoppen zich achter de ramen, maar vanaf de straat kun je ze toch zien gluren. De Gluurpieten zijn zwart van kleur. Zie je een Glurende Sinterklaas, dan mag je aanbellen en de Glurende Sinterklaas meenemen. Deze is namelijk een extra cadeautje waard. Er zijn er vijf verstopt achter de ramen, ergens in Dalerpeel.

Wat moet je doen wanneer je een pietje vindt…

Tel alle Gluurpieten die je bent tegengekomen en noteer ze op de speciale lijst. Deze is binnenkort te downloaden op de website www.dalerpeel.info. Heb je het hele dorp doorzocht (alleen binnen de borden van Dalerpeel) en denk je alle Gluurpieten te hebben gevonden, dan kun je de lijst inleveren in de Dorpswinkel.

Inleveren…

Het inleveren kan tot maandag 7 december 2020 tot 16:30 uur. Als jij het juiste aantal Gluurpieten hebt gevonden, dan staat er dinsdag 8 december 2020 vanaf 15:00 uur een leuk presentje voor jou klaar in de Dorpswinkel.

Op maandagavond staan alle namen die een presentje mogen ophalen, op de website www.dalerpeel.info en op de Facebook pagina van Dalerpeel. Vul dus goed je naam in op de lijst!

Extra cadeautje…

Ben jij één van de gelukkigen die een Glurende Sinterklaas heeft gevonden, lever deze dan ook op maandag in, dan verdien je een extra cadeautje. Deze kunt je afhalen in de Dorpswinkel op dinsdag 8 december tussen 15:00 en 16:00 uur.

De speurtocht start op zaterdag 5 december 2020 om 10:00 uur `s morgens. Je kunt speuren tot zondag 6 december 2020, 16:00 uur.

Veel plezier en succes gewenst.

Wil je als bewoner ook een Gluurpiet achter je raam plakken? Meld je dan eerst aan via deze link! Aanmelden kan t/m 1 december 2020.