Zondag 13 september 2020 is oud Dalerpeeler Hendrik Zwiggelaar overleden. Hendrik woonde tot een aantal jaren geleden nog geheel zelfstandig aan de Nassaustraat in Dalerpeel, samen met zijn lieve vrouw Lena. Tijden stond het echtpaar bekend als de oudste inwoners van Dalerpeel.

Door de nieuwbouw van de huurwoningen namen zij de beslissing om in Woon en Zorgcentrum De Schutse in Coevorden te gaan wonen.

Volledig zelfstandig, met een beetje ondersteuning, hebben ze daar een geweldige tijd gehad. Al mistten ze wel de gezellige praatjes die men in Dalerpeel bijna dagelijks had.

Hendrik en Lena waren maar liefst 76 jaar getrouwd, een unieke gebeurtenis waar ze onlangs nog een storm aan kaartjes voor mochten ontvangen. Iets wat ze enorm hebben gewaardeerd.

In december 2019 overleed Lena, waarna Hendrik een enorm gemis voelde. Dankbaar was hij voor de vele jaren die ze samen mochten beleven.

Dankbaar was hij ook voor de goede zorgen vanuit De Schutse. Samen hebben ze er een prachtige tijd gehad.

Afgelopen weken bleek dat Hendrik plotseling moest inleveren qua gezondheid. Zondag 13 september overleed hij op 98 jarige leeftijd.

Vrijdag 18 september 2020 zal de afscheidsdienst plaatsvinden vanuit de Hervormde Kerk in Dalerpeel. Dit zal gebeuren in besloten kring.

We wensen de familie veel sterkte met het verlies van Meneer Zwiggelaar.