Hallo inwoners van Dalerpeel, Nieuwe Krim, Steenwijksmoer e.o.

De Dorpswinkel heeft voor dit jaar een mooie Kerst-actie bedacht. Wij gaan een aantal Kerst lekkernijen aanbieden die u bij ons kunt bestellen. Wij brengen ze ook nog eens graag bij u thuis. Wat een service! Ons bezorggebied beperken we overigens tot de dorpen Dalerpeel, Nieuwe Krim en Steenwijksmoer. Woont u buiten deze regio, dan is afhalen van uw bestelling in onze Dorpswinkel een optie.

Dit alles doen we ter ondersteuning van onze mooie Dorpswinkel, waar alle Vrijwilligers al meer dan 6 jaar voor u klaar staan. De winkel is op werkdagen geopend van 14:00 tot 17:00 uur, behalve op feestdagen.

Bestelformulieren worden binnenkort rondgebracht. U kunt de bestelling doorgeven door middel van dit briefje óf online.

Kiest u voor het gezellige, ouderwetse inleverstrookje? Levert u deze dan in bij de Dorpswinkel aan de Oranjestraat of bij Wenda de Beet, Dorpsstraat 16 te Dalerpeel.

Liever digitaal? Wel zo makkelijk natuurlijk. Bestel simpel online via: www.dalerpeel.info/bestellijst-trefpunt

Afrekenen kan bij aflevering van de bestelde artikelen.

De bestellingen worden bij u thuis geleverd op donderdag 23 december 2021. Wij verzoeken u vriendelijk om op donderdag 23 december het verschuldigde bedrag contant klaar te hebben, zodat de bezorger zijn of haar weg weer snel kan vervolgen.

Bestellingen doorgeven kan tot dinsdag 14 december, 17:00 uur.

Namens alle Vrijwilligers wensen wij u Fijne Feestdagen en een Voorspoedig 2022!
Dorpswinkel Trefpunt Dalerpeel.