Puzzeltheek Dalerpeel

Naast de bibliotheek, gevestigd in de Dorpswinkel, willen we namens de Dorpswinkel ook graag starten met een Puzzeltheek. Na een lange periode van binnen zitten, blijkt Nederland verslaafd te zijn aan het maken van legpuzzels.

Het kostbare van deze hobby is het aanschaffen van een legpuzzel. Deze wordt in de meeste gevallen slechts één keer gemaakt en daarna opgeborgen voor langere tijd.

Zou het niet handiger en goedkoper zijn wanneer we als liefhebbers de puzzels met elkaar delen?

Gratis uitlenen…

Het principe is als volgt. Je zoekt in de Dorpswinkel een puzzel uit, deze zijn gesorteerd op het aantal stukjes en de afbeelding, en je neemt deze voor een bepaalde periode mee naar huis. Wanneer de puzzel is gemaakt, dan breng je deze terug en zoekt eventueel een nieuwe puzzel uit. Geen kosten, alleen even registreren wie welke puzzel meeneemt.

Ook doen we niet aan borg. We vertrouwen er op dat iedereen de puzzels netjes en compleet houdt en uiteraard weer inlevert.

Puzzels gevraagd…

Om een dergelijke Puzzeltheek te kunnen opzetten zijn we natuurlijk op zoek naar puzzels. De vraag is dan ook simpel. “Wie heeft er een legpuzzel die men wil schenken aan de Dorpswinkel in Dalerpeel”? We hebben het hier bewust over schenken zodat de Dorpswinkel eigenaar wordt van de legpuzzels. Wij zorgen er dan voor dat de puzzels netjes worden geregistreerd in soort, aantal stukjes en afbeelding.

Het idee lijkt ons geweldig, echter zijn wij afhankelijk van uw medewerking. Heeft u een puzzel die u kunt missen, bezorg deze op een van de volgende manieren:

Afgeven bij de Dorpswinkel tijdens openingstijden.

Laten ophalen kan ook. Bellen of appen naar Wenda de Beet, Dorpsstraat 16, Dalerpeel, 06-12558496

Namens de puzzel liefhebbers alvast bedankt voor uw medewerking.