Margreet Teunissen is binnen Dalerpeel al jaren een bekend gezicht. Als medewerker van MWC, Maatschappelijk Welzijn Coevorden, heeft zij ondertussen een prima band met Dalerpeel en haar inwoners. Zo was Margreet een van de ondersteunende factoren op het moment dat de Dorpswinkel tot stand kwam. Mede door haar expertise op het terrein van het aanvragen van fondsen, heeft de Dorpswinkel die start kunnen maken.

Inloop spreekuur…

Daarnaast is ze uiteraard al jaren bekend als het gezicht achter het inloop spreekuur namen WMC. Nadat ze vorig jaar een op het oog klein ongevalletje meemaakte, is Margreet een tijd uit de roulatie geweest. Een kleine verwoning met een mesje, ontaarde in een medisch drama. Ze verloor een deel van haar hand en was tijden niet in staat om haar werkzaamheden uit te voeren.

Momenteel is ze weer volop aan het werk en ze geniet van haar aanwezigheid in het dorp. De gesprekken, de koffiemomentjes met de vrijwilligers en de aanloop vanuit het dorp maken dat ze het erg naar haar zin heeft tijdens het inloop spreekuur.

Vakantie…

Toch zal ze binnenkort opnieuw even een tijdje afwezig zijn, echter nu met een vrolijke reden. Vakantie! En in verband met die vakantie is er tijdelijk geen inloop spreekuur op de woensdagen 14, 21 en 28 juli 2021. Voor vragen die niet kunnen wachten, kunt u gedurende deze periode bellen naar Maatschappelijk Welzijn Coevorden, telefoonnummer 085 – 2735 256. De collega’s van Margreet helpen u dan graag verder!

Aangepaste tijden

Gedurende de zomervakantie zijn de tijden aangepast, namelijk 4 , 11 en 18 augustus van 9:00 – 11:00 uur. Na de zomervakantie kunt u weer vanaf 8:30 – 12:00 uur terecht!

Locatie en contact:

MFA ’t Spectrum (ib-ruimte wa-school/bij de koffietafel)

Contactpersoon: Margreet Teunissen

T: 06 51848172 of 085-2735256

mteunissen@mwcoevorden.nl

“Ik wens iedereen een fijne en zonnige vakantie toe en zie de inwoners van Dalerpeel graag weer vanaf 4 augustus 2021. Met vriendelijke groet, Margreet”