Nu het voetbal al een tijdje in de pauze stand staat en de kantine is gesloten, draait NKVV weinig omzet. Om daar enigszins verandering in te brengen, komt NKVV met een gehaktballen-actie.

De “Heimwee naar de voetbal-bal”

Uiteraard niet zo maar een balletje, maar de enige echte NKVV kantine ballen. Deze worden vers ingevroren aangeboden en zijn verpakt per 4, 10 of 20 stuks.

Voor de prijs hoeft u het niet te laten, want u betaalt voor een set van 4 overheerlijke gehaktballen slechts € 8.00. Besteld u er gelijk 10 dan zakt de prijs uiteraard. En bij afname van 20 stuks in één bestelling ontvangt u nog meer korting.

Prijslijst:
4 stuks – € 8.00
10 stuks – € 18.00
20 stuks – € 32.00

Bestellen kan tot en met vrijdag 4 december 2020. Uw bestelling wordt thuis, binnen een afstand van zo`n 15 kilometer vanaf sportpark NKVV, gratis afgeleverd. Hieronder vallen o.a. Dalerpeel, Nieuwe Krim, De Krim, Coevorden, Dalen, Elim, Nieuwlande.

Leverdag is zaterdag 19 december 2020, tussen 09:00 tot 12:00 uur. De bezorger zal ivm het coronavirus een gezichtsmasker dragen.

Bestellingen met een adres op meer dan 15 kilometer afstand van ons sportpark, kunnen op zaterdag 19 december 2020 persoonlijk worden afgehaald in de kantine van NKVV, ook tussen 09:00 en 12:00 uur. Als u de bestelling moet afhalen, dan ontvangt u hierover een mail!

Wilt u bij het afleveren of ophalen het totaalbedrag contant en gepast betalen? Wel zo makkelijk voor u en de bezorger.

Uiteraard komt de hele opbrengst ten goede aan de vereniging, zodat het gemis aan kantine-inkomsten op deze ludieke wijze alsnog enigszins gecompenseerd kan worden.

Namens NKVV bedanken wij u alvast voor uw bestelling en wensen wij u alvast smakelijk eten!

Bestellen kan via onze website: http://nkvv.nl/gehaktballen-actie/