Zaterdagmiddag 5 september 2020 zal Sophia de Vent vol trots haar nieuwe werk omgeving kunnen laten zijn. Om 13:00 uur is de officiële opening waarbij genodigden aanwezig zullen zijn. Vanaf 15:00 uur is iedereen meer dan welkom om Dagbesteding Sofie’s Care te komen bewonderen.

Sophia draait al jaren dagbesteding vanuit huis, waarbij het nu de tijd werd om groter te denken.

“Het gaat niet om groot, maar juist om kleinschalig. Aandacht en tijd voor de deelnemers.” aldus Sophia. “Ik heb geprobeerd om een sfeervolle en huiselijke situatie te creëren, waar de deelnemers mogen zijn wie ze zijn. Daarnaast is dagbesteding Sofie’s Care geheel rolstoeltoegankelijk.”

Er is heel wat voorbereiding aan vooraf gegaan. De voormalige kinderdisco is omgetoverd in een prachtige sfeervolle, heldere ruimte. Niets herinnert nog aan de donkere, muzikale omgeving waar menig basisschool leerling zijn of haar eerste danspasjes heeft getoond.

Sophia vertelt: “Ik ben mega trots op het eindresultaat en wil dit heel graag aan het dorp laten zien. Daarom is er kort na de officiële opening een open huis vanaf 15:00 uur.”

Namens Sophia en de deelnemers, van harte welkom!