Reünie NKVV dames

jun 28, 2023

NKVV is middels een commissie bezig om een reünie te organiseren. Het betreft hier de dames van NKVV, welke lid zijn geweest tussen 1987 en 2001. In deze periode zijn er bijna 60 meiden langere of kortere tijd lid geweest van het NKVV dames team. De reünie zal gehouden worden op vrijdagavond 22 september 2023, vanaf 19:30 uur in de kantine van NKVV.

Amanda Dunnewind vertelt: “Wij kijken er naar uit om elkaar weer eens te treffen. En met wij, bedoel ik Henny, Annemieke en natuurlijk onze oud-trainer Henk Supheert. Henk is bijna deze gehele periode trainer geweest.”

Er is al vaker gesproken over een reünie. Tijdens het jubileumweekend werd dat idee nog verder gesterkt, en nu is men daadwerkelijk gestart met de voorbereidingen.

“De invulling is nog niet helemaal rond, maar wel hebben wij 2 mappen met info van ons aller bekende Ria Supheert ter beschikking gesteld gekregen. Hierin bevinden zich veel foto’s en nieuwsfeiten van de dames in die periode. Wellicht dat we hiermee een soort van quiz en/of fototentoonstelling kunnen maken,” aldus Annemieke Alting.

Dit wil je natuurlijk niet missen! Graag zien wij je opgave per mail tegemoet vóór 1 september 2023. Meld je aan via mail bij Annemieke Alting: ann.alting@home.nl

Groeten van de reünie-commissie,

Amanda Benjamins, Henny Vrieling en Annemieke Alting