Alle corona-maatregelen zijn dusdanig versoepeld dat we weer volop gebruik kunnen maken van ons Outdoor Fitness Park. Om die reden heeft Plaatselijk Belang Dalerpeel dan ook besloten om een clinic voor dorpsbewoners te organiseren.

In samenwerking met Buurtsportcoach Gezond Coevorden, Patrick Ridderbos, is besloten om op 10 juli 2021 dit te realiseren. Van 10:00 – 11:00 uur is iedereen die voor nu, of in de toekomst, gebruik wil maken van het Outdoor Fitness Park, van harte welkom.

Doel van de clinic is om iedereen uit te leggen hoe de verschillende toestellen gebruikt kunnen worden. Daarnaast is er een korte uitleg m.b.t. de app van Norwell. Via die app zijn trainingsdoeleinden en gebruiksaanwijzingen te zien, die het gemak van toestellen bevorderd.

Norwell Outdoor Fitness is opgericht in 2007 door de Deense familie Barkholt. Tijdens hun reizen door Azië ervaarde de familie dat Outdoor Fitness Parken overal een mogelijkheid bieden om te trainen en om een gezellige tijd te hebben tijdens het sporten.

Het park in Dalerpeel heeft ondertussen enkele getrainde vrijwilligers die deze morgen ook aanwezig zijn. Zij kunnen een helpende hand zijn op het moment dat iemand gebruik wil maken van de toestellen. Uiteraard is vrij trainen en zonder begeleiding ook toegestaan, maar een beetje uitleg kan natuurlijk geen kwaad.

De clinic wordt afgesloten met een kopje koffie, waarbij iedereen nog even kan napraten over hetgeen die ochtend is besproken.

Een sportief welkom op zaterdag 10 juli vanaf 10:00 uur op het Outdoor Fitness Park aan de Nassaustraat 30.