MWC

Aangepast inloopspreekuur zomervakantie 2022, klik hier.


INLOOPSPREEKUUR DALERPEEL, NIEUWE KRIM EN STEENWIJKSMOER
Voor vragen, hulp en advies kunt u wekelijks terecht op het inloopspreekuur van Maatschappelijk Welzijn Coevorden:
woensdagochtend van 8:30 – 12:00 uur, Margreet Teunissen
woensdagmiddag van 13.30 – 14.30 uur, Alie te Riet
Locatie: MFA De Breiberg, ruimte bij de koffietafel centrale hal

Margreet en Alie zijn opbouwwerkers van Maatschappelijk Welzijn Coevorden (MWC) en zijn er voor alle inwoners uit Dalerpeel, Nieuwe Krim en Steenwijksmoer.

Zij zijn het eerste aanspreekpunt in uw dorp en kunnen u verder helpen of doorverwijzen wanneer u vragen heeft over bijvoorbeeld opvoeden, financiën, relaties, mantelzorg, informele zorg, ouderen zorg, vrijwilligerswerk, leefbaarheid, wonen, werk, welzijn, gezondheid. Zij kijken samen met u naar een passend antwoord.

Wilt u liever bellen of mailen? Of wilt u een afspraak maken met Alie of Margreet voor bijvoorbeeld een huisbezoek? Dat kan. U kunt dan contact opnemen met telefoonnummer: 085 – 2735256. Mailen kan ook: ateriet@mwcoevorden.nl of mteunissen@mwcoevorden.nl

De medewerkers van MWC werken samen met inwoners, verenigingen en verschillende samenwerkingspartners om vragen te beantwoorden en mensen in hun kracht te zetten.

De opbouwwerkers van MWC zijn onderdeel van een gebiedsteam, medewerkers van Maatschappelijk Welzijn Coevorden die met elkaar samenwerken in een gebied. Voor Dalerpeel, Steenwijksmoer en Nieuwe Krim zijn dat:
• Mieke van der Krogt (maatschappelijk werker)
• Patrick Ridderbos (buurt-sportcoach en jongerenwerker)
• Margreet Teunissen (opbouwwerker, jeugd en gezin)
• Alie te Riet (opbouwwerker, informele zorg en ouderenwerk)

Website MWC