Dat de feestweek op zon gebied al was geslaagd, bleek al uit de afgelopen dagen. Volop zonneschijn en hoge temperaturen, hét recept voor een heerlijke, zonnige en sportieve zaterdag. Spelers konden zich als team aanmelden bij de ACD. Het mocht een eigen samenstelling zijn. Een vriendenteam, een stratenteam of zelfs een “we zien elkaar zaterdag wel” team.

Wat vooral positief opviel was het feit dat heel veel “nieuwe” Dalerpeelers/Nieuwe Krimmers meededen en zo elkaar leerden kennen als inwoners van de buurtdorpen.

Feest verbind. Een unieke formule.

Maar bij elke wedstrijd, maar we doen mee voor het plezier, wordt er uiteraard gestreden om de winst. En zo hoort het. Je speelt een spelletje, maar men wil ook graag winnen. En juist dat gaf lading aan de finale van het toernooi. De vriendengroep Dalerpeel, vandaag opgesplitst in twee teams, drongen door tot de finale.

Dat de Knooi Kutjesss die finale uiteindelijk won, was bijzaak. De hoofdprijs, 25 muntjes, werden (h)eerlijk gedeeld en er werd geproost op een geslaagd toernooi.

Klaas Veldhuis maakte een fotoverslag en zorgde er voor dat de winnaars voor eeuwig werden vastgelegd.

Altijd leuk voor later…

Zie FB Dalerpeel voor veel meer foto`s