Mijn naam is Jan van der Laan en woon sinds november 2016 met veel plezier aan de Berkmeerweg 19 te Dalerpeel. Ik ben getrouwd met Gerda.

Vanuit Harderwijk zijn we in Dalerpeel komen wonen. Mijn wieg heeft in Veendam gestaan en van daaruit ben ik in vele plaatsen woonachtig geweest door werk en privé omstandigheden.

Gezien ons adres in het buitengebied gelegen is en wij liefhebbers zijn van het houden van dieren en onderhouden van (moes -en sier) tuinen zijn wij hier komen wonen. Daarom lopen er 2 Tervuerense herders, katten en scharrelen kippen over het erf en de 4 schapen houden het gras kort. In de afgelopen tijd en nu hebben zijn wij bezig om het netjes te maken en te genieten van de omgeving om ons heen.

Mijn werkervaring in de afgelopen jaren heb ik als “kok” opgedaan in vele instellingen zoals bijvoorbeeld ziekenhuizen en gevangenissen tevens heb ik vele catering werkzaamheden mogen verrichten. Jammer genoeg op dit moment ”mede ook door de situatie waar we allemaal in zitten mbt de Corona” ben ik op dit moment werkzoekende. Op naar de toekomst!

Contact met andere mensen is voor mij ook erg belangrijk. Toen ik benaderd werd om plaats te nemen in “Plaatselijk Belang Dalerpeel” heb ik gezien de nieuwe mogelijke contacten daarop “ja” gezegd. Ik hoop een waardevol invulling te zijn/worden binnen de PBD. Ondertussen heb ik al met verschillende mensen contact mogen maken.

Ik hoop u/jou eens te spreken misschien op het moment als u/jij een doosje eieren komt halen uit onze kastje aan de weg. En anders misschien ergens in het Dorp. En als alle beperkingen van dit moment weer van de baan zijn, staat bij ons altijd de koffie klaar.

Mocht u in de toekomst contact met mij willen opnemen dat kan ook via 06-29222676 of j.vdlaan@hotmail.com

Met vriendelijke groet,
Jan

Jan van der Laan, Dalerpeel